Vacature Administratief Medewerker Dagelijks Onderhoud

Administratief Medewerker Dagelijks Onderhoud in s-Gravenhage

Logo van Haag Wonen

Administratief medewerker Dagelijks Onderhoud (24-32 uur)

Ben jij klaar voor je volgende carrière-uitdaging in de administratieve dienstverlening? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Je faciliteert het team Dagelijks Onderhoud met verschillende ondersteunende en administratieve werkzaamheden. Jij weet als geen ander dat een goede communicatie, administratie, informatieoverdracht en het tijdig archiveren van dossiers noodzakelijk is en bijdraagt aan een goede dienstverlening.

Je zorgt voor een goede agendaplanning van je collega's, het terugbellen, terugmailen en uitzetten van acties van huurders, aannemers en leveranciers. Jij houdt de opvolging bij van deze terugbelverzoeken en hebt regelmatig contact met je collega's, huurders en aannemers. Daarnaast zorg jij voor de administratie rondom reparatieverzoeken, mutatieonderhoud, het sleutelbeheer en de opdrachten die worden verstrekt naar de onze partners.

Met jouw kennis en ervaring kan jij de meeste vragen direct beantwoorden en de vraag achter de antwoorden achterhalen. Kortom, jij bent de schakel in de tweede lijn en de spin in het web.

Dit doe je niet alleen!

Binnen het bedrijfsonderdeel Wonen maak je onderdeel uit van het Dagelijks Onderhoud. Samen met bijna 30 betrokken collega's werk jij aan de missie van Haag Wonen. Je komt te werken in een prettige, informele werksfeer. Wij vinden diversiteit binnen onze teams belangrijk, dit zorgt namelijk voor leuker werk en beter presteren. En blije medewerkers zorgen weer voor blije huurders.

Wat Haag Wonen in jou zoekt

Je vindt het leuk om contact te hebben met onze huurders. Je hebt enige kennis op het gebied van techniek, relevante wet- en regelgeving op het gebied verhuur en beheer. Bij Haag Wonen werken mensen met een groot maatschappelijk hart. Wij leveren samen een bijdrage aan de samenleving. Jij vindt het belangrijk dat je werk doet wat ertoe doet.

Jij beschikt over:

 • MBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Affiniteit met en enige kennis van techniek;
 • Goede communicatieve vaardigheden.

Waar je bij Haag Wonen op kunt rekenen

 • Je functie valt in loonschaal F: € 2.831,- tot € 3.438,- op basis van een 36-urige werkweek en passend bij je ervaring.
 • Als administratief medewerker Dagelijks Onderhoud werk je 24 tot 32 uur per week.
 • Je begint met een tijdelijk contract voor 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een loopbaanontwikkelingsbudget van € 900,- per jaar op basis van een fulltime dienstverband;
 • Voor je dagelijkse woon-werkverkeer krijg je een reiskostenvergoeding, een tuiswerkvergoeding bij thuiswerken of deur-tot-deur ov-vergoeding;
 • Halen we onze organisatiedoelstellingen? Dan krijg je onder bepaalde voorwaarden in december een eindejaarsuitkering;
 • Een goed pensioen van SPW en je kan deelnemen aan de collectieve zorgverzekering;
 • Deelname aan het cafetariasysteem, zodat je jouw arbeidsvoorwaarden met elkaar kunt ruilen;
 • We vinden het als Haag Wonen belangrijk dat al onze medewerkers elke dag vitaal aan het werk kunnen. We dragen ons steentje daaraan bij met fruit op kantoor.
 • Een laptop en telefoon van de zaak.

Wij zijn Haag Wonen, puur Haags en trots op onze stad!

Haag Wonen helpt mensen met een bescheiden inkomen aan goed wonen in Den Haag. Wist je dat in Den Haag 1 op de 10 mensen in een huis van ons woont? Voor hen zetten wij een stap extra. Samen met collega's, huurders en samenwerkingspartners werken wij aan een mooie stad waarin iedereen mee kan doen.

Hebben we je nieuwsgierigheid gewekt?

We ontvangen je cv en motivatiebrief graag. Wil je meer weten over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Justin Adjiembaks (Teammanager Dagelijks Onderhoud), via .Functie:administratief medewerker dagelijks onderhoud
Startdatum:12-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2831 – 3438
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Haag Wonen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rijswijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rijswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Rijswijk
 2. Administratief Medewerker Dagelijks Onderhoud Haag Wonen 12-01-2024

Bekijk ook andere vacatures