Vacature Ambulant Psycholoog

Ambulant Psycholoog in s-Gravenhage

Ambulant psycholoog

de Waag Den Haag

Vervaldatum: 24 januari 2024

Ambulant psycholoog (Topzorg)
(24-36 uur)

Ben jij een behandelaar met lef die de uitdaging durft aan te gaan om met een van de meest complexe doelgroepen te werken?

Topzorg is een innovatief forensisch zorgprogramma dat in 2012 is gestart als behandeling voor de Top-600-jeugddelinquenten in Amsterdam. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een behandelmethodiek gericht op jongvolwassenen (17-23 jaar) met een hoog risico op recidive. Behandelingen vinden plaats binnen de omgeving en het systeem van de cliënt, rekening houdend met zijn/haar leerstijl. De belangrijkste kenmerken van Topzorg zijn het outreachende en intensieve karakter en de systematische aanpak. De intensiteit van de behandelingen is hoog (gemiddeld twee afspraken per week).

Je wordt onderdeel van een stevig team met betrokken collega's waarbij naast humor ook veel aandacht is voor elkaar en volop wordt meegedacht met elkaars zaken. Dat is ook nodig bij deze moeilijke doelgroep, die soms om een lange adem vraagt en ook om de nodige creativiteit en flexibiliteit van de behandelaar. Maar als het je eenmaal lukt om een ingang bij deze jongeren te vinden, levert dat mooie resultaten op!

Functie
Wij zijn op zoek naar een behandelaar die Topzorg in Rotterdam wilt helpen opzetten met ons vanuit de Waag Den Haag. Je gaat werken binnen onze zorglijn jeugd in Den Haag en zet behandeling in middels een systeemgerichte en cognitieve gedragsmatige aanpak in de regio. Daarnaast:

 • Werk je aan persoonsgebonden factoren als ook aan gezinsfactoren.
 • Voer je systeembehandelingen en individuele behandelingen uit.
 • Werk je voornamelijk outreachend.
 • Ben je eventueel inzetbaar om poliklinisch cliënten te behandelen.

Wat bieden wij

Werken in de forensische zorg, vraagt om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in onze arbeidsvoorwaarden en alles daaromheen. Zo kun je op basis van een fulltime werkweek van 36 uur rekenen op:

 • Salaris tussen € 3.616,00 en € 5.335,00 bruto per maand (FWG 55-60).
 • 166 vakantie-uren en 35 levensfasebudget-uren.
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het jaarsalaris, 8% vakantiegeld en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Na een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Functie
Je hebt een WO diploma in de psychologie of de (forensische) orthopedagogiek. Je beschikt over een SKJ registratie en je:

 • Bent een flexibele teamplayer en beschikt over relevante werkervaring.
 • Beschikt over veerkracht, cliëntgerichtheid, overtuigingskracht, inlevingsvermogen en zelfreflectie en kunt de-escalerend optreden.
 • Bent in het bezit van een rijbewijs en bij voorkeur een eigen auto.

Organisatie
De Waag is de oudste en grootste aanbieder van ambulante forensische psychiatrie in Nederland. Wij zijn gericht op innovatie en koploper op het gebied van risicotaxatie en zorgprogrammering. Samen met de afdeling onderzoek werken we continu aan verbetering en ontwikkeling van de behandelinhoud. Toegankelijkheid en saamhorigheid kenmerken het werken bij de Waag.

Interesse
Neem contact op met , , , om je inhoudelijke vraag te stellen of om alvast kennis met ons te maken.

Functie:ambulant psycholoog
Startdatum:11-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:3616 – 5335
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Forensische Zorgspecialisten via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rijswijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rijswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Rijswijk
 2. Ambulant Psycholoog De Forensische Zorgspecialisten 11-01-2024

Bekijk ook andere vacatures