Artemis Health breidt uit en versterkt lokale gezondheidszorg

Artemis Health breidt uit en versterkt lokale gezondheidszorg

Samen met onze collega’s van andere nieuwswebsites maken wij het nieuws van Rijswijk en omgeving. Wij delen de interessante nieuwsberichten van onze collega’s zodat jij op de hoogte blijft van al het nieuws.

Laurens van Arnhem heeft het volgende bericht gedeeld op 2024-03-12:  Rijswijk, 12 maart 2024 – Artemis Health, een toonaangevende speler op het gebied van preventieve gezondheidszorg, kondigt met trots een aanbieding aan voor bedrijven in de regio om de lokale gezondheidszorg te versterken en de gemeenschap te dienen.

Artemis Health is dé specialist van Nederland op het gebied van Preventief Medisch Onderzoek (PMO), Periodiek Arbeidsgezondheidskundig Onderzoek (PAGO), beroepskeuringen en vaccinaties.

Artemis Health voelt een maatschappelijke verantwoordelijkheid en om deze reden bieden we nu gratis aan om de arbeid gerelateerde risico's (Uit de RI&E) te vertalen naar een passend medisch onderzoek. Daarnaast is het mogelijk om 10% korting te ontvangen op een project bij u op locatie. Stuur een email naar info@artemishealth.nl met als onderwerp 'lokaal ondernemen'.

Als jonge, flexibele organisatie hechten we waarde aan directe communicatie en snelle besluitvorming. Bij ons zijn de lijnen kort, waardoor we snel kunnen inspelen op uw specifieke behoeften en situatie. Onze overhead houden we laag en hierdoor kunnen wij scherpe tarieven aanbieden!.

Lees het volledige nieuwsbericht hier en word doorgeleid naar de website van Laurens van Arnhem.

Deel dit bericht:

Redactie Rijswijkkrant

Welkom op de externe berichten pagina van Rijswijkkrant. Ik verzamel allerlei interessante, leuke en nuttige nieuwsberichten voor je. Veel leesplezier!

  1. Artemis Health breidt uit en versterkt lokale gezondheidszorg

Nog meer externe nieuwsberichten