Vacature BI-Specialist Bedrijfsvoeringssystemen

BI-Specialist Bedrijfsvoeringssystemen in s-Gravenhage

KB, nationale bibliotheek

BI-specialist bedrijfsvoeringssystemen

Den Haag , Zuid-Holland , Nederland € 4.267 - € 5.870 per maand Bedrijfsvoering

Functieomschrijving

Waar de volledige Harry Potter-serie, digitale vindbaarheid en MS-SQL samenkomen. Dat is de KB in Den Haag. En het is de plek waar jij als onze rapportagespecialist bedrijfsvoeringssystemen zorgt voor rapporten en analyses van data uit verschillende bedrijfvoeringssystemen. Met jouw analyses en rapportages lever je een wezenlijke bijdrage aan de invulling van onze informatiebehoeften op het gebied van financiën, HR en inkoop. Hierdoor zijn we in staat om onze operationele, tactische en strategische vraagstukken op te lossen.

Maak jij het mogelijk?

Als onze rapportagespecialist bedrijfsvoering systemen werk je momenteel nog met Exact Globe/Synergy, Sumatra en Proactis, maar we gaan deze systemen vervangen. Jij bent, vanaf de aanschaf tot de implementatie, hierbij nauw betrokken zodat er een soepele overgang kan plaatsvinden. Daarnaast betekent dit voor jou een mooie uitdaging m.b.t. de ontwikkeling van vernieuwde rapportages en rapportagemogelijkheden die we de gebruikers gaan bieden. En er is meer. Jij bent de rapportagespecialist bedrijfvoeringssystemen die:

 • zorgt dat data van hoge kwaliteit beschikbaar is voor de uitvoering van onze primaire taken, analyses, rapportages en besluitvorming.
 • het leuk vindt om gebruikers d.m.v. training en uitleg te begeleiden zodat ze op een makkelijke manier zelf rapporten kunnen interpreteren en maken.
 • zorgt dat de rapportageomgeving performant en overzichtelijk blijft.
 • (nieuwe) rapportage-eisen vertaalt naar de rapportageprocessen.

Daar komt bij dat we een omslag naar agile werken maken, er een nieuw team met enthousiaste collega's aan de slag is en er nog een hoop te verbeteren valt. Kortom, met jouw ervaring met agile werkmethodes zoals scrum, kanban en scrumban heb je een schitterende baan in een dynamische werkomgeving.
Waar kan jij op rekenen?

Als je kiest voor de KB, dan kies je ook voor uitstekende arbeidsvoorwaarden. Om precies te zijn valt jouw keuze op onder andere:

 • een brutomaandsalaris tussen € 4.267 en € 5.870 (schaal 11).
 • om te starten een dienstverband voor 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • een goede werk-privébalans. Zo heb je 42 vrije dagen en praten we graag met je over thuiswerken en flexibele werktijden.
 • 100% vergoeding van jouw OV-reiskosten.
 • pensioenopbouw via pensioenfonds ABP.
 • een dertiende maand (8,33%).

Deze arbeidsvoorwaarden gelden voor een fulltime dienstverband van 40 uur per week. Voor de vacature rapportagespecialist bedrijfvoeringssystemen is een dienstverband voor 32-40 uur per week aan de orde. Lees hier meer over onze uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Hoe is het om bij de KB te werken?

De KB is de nationale bibliotheek van Nederland. Wat meer mensen mogen weten, is dat de KB innoveert. Want dat doen we absoluut! Samen met 500 collega's en met onze netwerkpartners zetten we ons in om Nederland elke dag slimmer, vaardiger en creatiever te maken. Dit lukt ons door bijvoorbeeld alle digitale publicaties van én over ons land te verzamelen, te bewaren en te delen. En door met elkaar te streven naar een samenleving waarin iedereen volwaardig mee kan doen. Zo zijn we er ook voor de allerjongsten met voorleeskoffertjes en voor senioren met tabletcursussen en voor laaggeletterden met taalhulp. Maatschappelijke uitdagingen zoals deze gaan we aan met onze netwerkpartners.

We omarmen de verschillen tussen onze collega's. Sterker nog: we zien dat verschillen een team sterker maken. Dat ervaren we ook zo in ons agile-team voor de bedrijfsvoeringssystemen. Dit team zorgt dat alle bedrijfsvoeringsapplicaties optimaal werken en optimaal gebruikt worden. Een deel van de applicaties draait on-premise en een deel wordt als SaaS-dienst afgenomen. Dit agile team bestaat, afhankelijk van het onderwerp, uit 5 of meer collega's. Hoe jouw toekomstige collega's zelf de sfeer omschrijven? Als open, ontspannen, en sociaal.

Hoe solliciteer ik naar deze vacature?

Wil jij bijdragen aan onze innovatie? Mooi! We kunnen niet wachten om jouw cv en motivatie te ontvangen.
Vragen over de functie? Stel deze aan , of via ). Vragen over de sollicitatieprocedure? Ruth Simonis geeft antwoord via of .


Vereisten

Ben jij het talent dat wij zoeken?

We zijn benieuwd naar wie jij bent en wat jou bijzonder maakt. Is dat jouw gestructureerde werkwijze.

gecombineerd met het nemen van initiatieven? Geweldig. Zeker als je dit voor deze vacature rapportagespecialist bedrijfvoeringssystemen aanvult met:Functie:bi-specialist bedrijfsvoeringssystemen
Startdatum:16-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:4267 – 5870
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Regionaal Instituut Dyslexie via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rijswijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rijswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Rijswijk
 2. BI-Specialist Bedrijfsvoeringssystemen Regionaal Instituut Dyslexie 16-11-2023

Bekijk ook andere vacatures