Vacature Coördinerend Verpleegkundige

Coördinerend Verpleegkundige in Rijswijk ZhCoördinerend verpleegkundige, locatie Oostduin

36

Den Haag

De uitdaging

Florence is een ambitieuze, enthousiaste en dynamische organisatie waar zo'n 4000 zorgprofessionals werkzaam zijn.
Zij werken bij een zorgorganisatie die werkt onder het motto 'het leven leiden dat je lief is'. Met circa 3400 medewerkers en ruim 1600 vrijwilligers biedt Florence vele vormen van zorg, zowel bij mensen thuis, als in verpleeg- en verzorgingshuizen. Centraal in onze aanpak staat dat wij onze cliënten ondersteunen om zoveel en zolang mogelijk zélf vast te kunnen houden aan het leven dat hen lief is. Naast intramurale verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg en thuiszorg bieden wij in Westhoff Geriatrische Revalidatiezorg. Kennisontwikkeling, innovatie en toepassing van de laatste zorg - en behandelinzichten kenmerken ons werkklimaat. Meer informatie over onze organisatie is te vinden op www.florence.nl .
Zorg aan bed leveren. Dat vind je leuk, maar ergens wil je meer dan dat. Je zou ook graag coördinerende taken willen uitvoeren, zoals het begeleiden van leerlingen en stagiaires. Je wil namelijk graag samen met je even ambitieuze collega's de kwaliteit van zorg verder verbeteren. Met deze vacature voor coördinerend verpleegkundige bij woonzorgcentrum Oostduin bieden we je deze uitdaging. En dat is nog niet alles. We bieden ook:

 • een salaris in FWG-schaal 45 (niveau 4) en 50 (niveau 5) van €3.097,07 tot €4.264,33
 • de verantwoordelijkheid voor het bijstellen van de zorgindicaties
 • volop mogelijkheden om te blijven leren en ontwikkelen
 • de keuze of jij op een PG afdeling of op Somatiek terecht komt

De werkzaamheden

Complexe zorgvragen in meervoudige zorgsituaties. Dat is waar je als coördinerend verpleegkundige je collega's over adviseert. Je geeft verpleegkundige en behandelinstructies. Door de manier waarop jij communiceert, gaat je dat ook makkelijk af. Verder:

 • houd je toezicht op het zorgdossier. Jij zorgt ervoor dat deze goed wordt ingevuld en bijgehouden. Daarmee is alle informatie up-to-date. Jij weet dat dit belangrijk is om goede en persoonsgerichte zorg te kunnen leveren;
 • bewaak je de zorgindicaties. Als jij ziet dat het nodig is, dan stel je deze bij. Zo zorg je ervoor dat de bewoners altijd de beste zorg en ondersteuning blijven krijgen;
 • begeleid je stagiaires, leerlingen en nieuwe medewerkers. Jij wijst ze met jouw ervaring de weg in de zorg. Je inspireert, coördineert en laat je professionaliteit stralen;
 • doe je voorstellen om de zorg verder te verbeteren. Hiervoor volg je ook nauwgezet de ontwikkelingen binnen je vakgebied.

De verwachtingen

Een proactieve houding is belangrijk in de rol van coördinerend verpleegkundige. Jij bent degene die alles in de gaten houdt. Dus als je iets ziet wat anders moet, dan is het belangrijk dat je in actie komt. Dat is voor jou ook geen probleem, want je bent iemand die altijd in mogelijkheden denkt. Ook ben je een echt verbinder. Je weet hoe je collega's motiveert en enthousiast maakt. Verder:

 • beschik je over een diploma niveau 4 met een aanvullende opleiding, of je bent bereid deze te volgen;
 • ben je geregistreerd in het BIG-register;
 • kun je klinisch redeneren. Dat wil zeggen dat je in staat bent om je eigen observaties en interpretaties te koppelen aan medische kennis;
 • heb je het liefst al twee jaar ervaring met werken in de ouderenzorg.
 • ben je in het bezit van een BHV certificaat of bereid om deze te behalen

Ons aanbod

Als coördinerend verpleegkundige bieden we je natuurlijk een heel interessante baan. Daarin heb je veel verantwoordelijkheid en is er ruimte voor je ideeën. Verder kun je rekenen op:

 • een dienstverband van 32 tot 36 uur met een bruto maandsalaris in FWG 45 (niv 4) en 50 (niv 5) van €3.097,07 tot €4.264,33 bij een fulltimebaan (CAO VVT)
 • een jaarcontract met daarna kans op een vast dienstverband
 • 237,4 vakantie-uren bij 36 uur
 • 8 procent vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33 procent
 • veel mogelijkheden om je kennis te verdiepen of uit te breiden. Dat kan via cursussen, trainingen en opleidingen vanuit het Florence Talentcentrum. Misschien wil je wel doorgroeien naar een andere functie
 • vele voordelen: een fietsplan, bedrijfsfitness, korting op je zorgverzekering en jaarlijks een gezellig teamuitje.

Solliciteren en extra informatie

Denk je dat jij degene bent die we zoeken? Solliciteer dan direct op de functie van coördinerend verpleegkundige. Wij weten zeker dat je daarmee een heel mooie stap in je zorgcarrière zet. En bij Florence ben je niet snel uitgeleerd, dus moet je nagaan wat er nog meer mogelijk is.
Wil je eerst meer informatie? Je kunt bellen met , via de receptie van Oostduin, telefoonnummer: .


Functie:coördinerend verpleegkundige
Startdatum:19-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3097 – 4264
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Zorggroep Florence via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rijswijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rijswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Rijswijk
 2. Coördinerend Verpleegkundige Stichting Zorggroep Florence 19-12-2023

Bekijk ook andere vacatures