Update: ze is terecht + + Hulp gevraagd: mijn dochter is zoek

Update: ze is terecht + + Hulp gevraagd: mijn dochter is zoek

Samen met onze collega’s van andere nieuwswebsites maken wij het nieuws van Rijswijk en omgeving. Wij delen de interessante nieuwsberichten van onze collega’s zodat jij op de hoogte blijft van al het nieuws.

Rick van Leeuwen heeft het volgende bericht gedeeld op 2024-04-06:  Onderstaand het oud nieuwsbericht, maar onze Zoë van Swaaij is terecht.

De familie bedankt eenieder die hieraan heeft bijgedragen!

Zoë van Swaaij.

Ze is 15 jaar en weggelopen van haar huis, bij haar moeder in Nederland, Ridderkerk sinds 30 maart. Er waren op dat moment geen problemen thuis.

Ze reageert niet meer op haar whatsapp en haar telefoon staat uit. Ze is ook al 1 week niet meer op school verschenen.

Ze is vaak in omgeving Rijswijk, Den haag, Rotterdam en Delft. Politie is ingelicht en actief opzoek. Er mag contact gemaakt worden met 112.

Als je haar ziet of iemand haar ziet maak contact met de politie en spreek haar aub aan, laat haar contact met haar vader of moeder maken, iedereen maakt zich zorgen.

Delen is gevraagd bij deze aub.

Jan van Swaaij +31 6 11779620 (Nederlands 06 nummer) +5978451695 (Surinaams 06 nummer) Facebook https://www.facebook.com/janvanswaaij.

Lees het volledige nieuwsbericht hier en word doorgeleid naar de website van Rick van Leeuwen.

Deel dit bericht:

Redactie Rijswijkkrant

Welkom op de externe berichten pagina van Rijswijkkrant. Ik verzamel allerlei interessante, leuke en nuttige nieuwsberichten voor je. Veel leesplezier!

  1. Update: ze is terecht + + Hulp gevraagd: mijn dochter is zoek

Nog meer externe nieuwsberichten